Website Statistieken

Krijg een compleet beeld van de gebruikerservaring. Kom alles te weten over het gedrag van uw website- en app gebruikers op openbare pagina’s en in beveiligde omgevingen waar een login vereist is.

Lees verder

Gegevensprivacy

Vermijd andere analytics-software die uw gegevens op verdachte wijze hergebruikt. In tegenstelling tot Google Analytics verkoopt qputer uw gegevens niet aan derden. qputer bied instrumenten aan om de privacy en veiligheid van de gebruiker nog beter te waarborgen.

Respecteer de privacyvoorkeuren van bezoekers zonder toegang te verliezen tot waardevolle gegevens over toerekening, paginaprestaties en gedrag van gebruikers.

Maximale controle over uw gegevens. Zo kunt u veilig de digitale gebruikerservaring over verschillende omgevingen analyseren, inclusief beveiligde omgevingen.

25 JAAR ERVARING

Respecteer de privacy en gegevensbescherming van uw gebruikersHoud volledige controle over uw klantgegevens en voorkom dat ze aan adverteerders worden verkocht. Werk samen met een analytics-partner die u helpt bij het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens conform de zwaarste privacy- en beveiligingsnormen.

advies gesprek

Professioneel website dashboad

Focus op relevante informatie

In analytics kan je gepersonaliseerde dashboards samenstellen. Zo krijgt je op een A4’tje makkelijk te weten hoe uw website scoort op die zaken die je belangrijk vindt. Opvallende signalen kunnen dan verder in de diepte onderzocht worden.

Houd bij wie uw website bezoeken, welke pagina’s ze bezoeken en hoe ze ermee omgaan. Gebruik deze inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen over het ontwerp van de website.

Kom te weten welke stappen uw gebruikers zetten richting hun doel. Analyseer hun gedrag vanaf de eerste of de laatste interactie, of neem een kijkje in hun user flow via specifieke pagina’s.

contact opnemen

Rapportages en Apps

Wekelijkse rapporten bieden een regelmatige samenvatting van al je belangrijkste inzichten met betrekking tot jouw bedrijf. Zo heb je altijd een actueel overzicht van de online aanwezigheid van je bedrijf binnen handbereik, zodat je altijd weet wat werkt en wat je vervolgens moet doen om je bedrijf een boost te geven.

download voor android download voor Apple Ios

Om de app juist in te stellen heeft u een overeenkomst met qputer nodig. Een actieve account. Informeer bij qputer naar de mogelijkheden.

KANTOOR

Wemeldinge

Telefoon

0113 40 80 10

WHATSAPP

0113 40 80 10